Amennyiben hozzájárulsz a sütik használatához, kattints a RENDBEN gombra. Részletes információ: Adatvédelmi tájékoztató

EcoFlow töltőállomások - Élet a hálózaton túl

EcoFlow töltőállomások - Élet a hálózaton túl
Munkánk és hobbiaink szorosan kötődnek a szabadtéren, gyakran a hálózattól távol használatos elektronikai eszközökhöz. Utazásaink során sosem maradhatunk áramellátás nélkül és szerencsére már a teljesítmény és a környezettudatosság között sem kell kompromisszumot kötnünk. Az egyedülálló EcoFlow töltőállomások a teljes szabadság élményét nyújtják mindenki számára, aki egy kicsit kiszakadna a hétköznapokból és a városból.

A hordozható töltőállomások, avagy akkugenerátorok új, innovatív generációját hozta el az EcoFlow a River és a Delta sorozatával. Ezek az elképesztő teljesítményű erőművek akár órákon keresztül képesek szünetmentes és megbízható tápellátást biztosítani akár egyszerre több eszköznek is, így kiváló választást jelentenek minden kültéri elfoglaltsághoz. Hatalmas teljesítmény - hatalmas szabadság
Az EcoFlow töltőállomások elegendő kapacitással bírnak, hogy egy egész baráti társaság eszközeit életben tartsák akár egy kiadós túra, vagy egy hosszabb kempingezés ideje alatt is. Segítségével nem csak telefonokat és laptopokat, hanem nagyobb teljesítményt igénylő eszközöket is könnyedén feltölthetünk, mint amilyenek a drónok és a kamera stabilizátorok akkumulátorai. Az EcoFlow töltőállomások kimenetei megfelelő teljesítményt szolgáltatnak a legnagyobb igényű fogyasztóknak is, mint amilyenek a konyhai eszközök és a szerszámgépek. A kényelmesen hordozható River töltőállomás tapasztalataink alapján több, mint 8 alkalommal képes feltölteni a DJI Mavic 2 akkumulátorát.Megduplázzuk?
Mind a River, Mind a Delta sorozat töltőállomásaihoz találhatsz a webshopunkban extra akkumulátorokat. Ezeket a fő egységhez csatlakoztatva megduplázhatjuk az eszközök kapacitását, amelyek így képesek egy teljes lakóautó ellátására, de egy hosszabb áramkimaradás esetén vészhelyzeti áramforrásként is megállják a helyüket.

Számos töltési lehetőség - teljes rugalmasság
Az EcoFlow elérhető közelségbe hozza a tiszta, megújuló erőforrásokat. A töltőállomások újratöltéséhez nincs szükség hálózati áramellátásra. Összehajtható és időjárásálló napelemek segítségével mindössze néhány óra alatt teljesen feltölthetők az egységek. Az egyedülálló MPPT technológia optimalizálja a napelemes töltési folyamatot bármilyen időjárási körülmények között. A gyorsabb töltés érdekében a napelemek egy kiegészítő kábel segítségével párhuzamosan kapcsolhatók.

Amennyiben rendelkezésre áll a hálózati áramellátás, az EcoFlow egységeket mindössze másfél óra alatt teljesen feltölthetjük, de a nagyobb mobilitás érdekében minden eszközön megtalálható a 12V-os szivargyújtós töltési bemenet is. Ezt az opciót a hosszabb utak során választjuk, mivel a teljes feltöltéshez több órára lesz szükségünk. Kimenetek minden eshetőségre
Minden EcoFlow egységen megtalálható legalább két darab 220V-os fali csatlakozó, USB-A és USB-C kimenetek egyedi gyorstöltő protokollal ellátva, de találhatunk rajtuk 12V-os szivargyújtó csatlakozót és egyenáramú "Jack" kimeneteket is.

LED kijelző és applikáció - a vezérlőterem
Az állomások töltöttségi állapotát, a töltés folyamatát, valamint a csatlakoztatott fogyasztók áramfelvételét és töltési paramétereit könnyedén nyomon követhetjük az eszköz előlapjába szerelt LED kijelző segítségével, illetve az okostelefonra telepíthető EcoFlow applikáción keresztül mélyrehatóbban is betekintést nyerhetünk a töltésbe.