Barion Pixel
Amennyiben hozzájárulsz a sütik használatához, kattints a RENDBEN gombra. Részletes információ: Adatvédelmi tájékoztató
RENDBEN
Kategóriák
Termék címkék:
120fps 8K dji drón film inspire inspire3 movie
Ingyenes kiszállítás
50.000 Ft fölötti rendelés esetén
1 napos kiszállítás
Raktáron lévő termékeket 1 munkanapon belül szállítjuk
Valós raktárkészlet
A termékeket nem külső, hanem saját raktárból küldjük
DJI Inspire 3
6.421.000 Ft (5.055.906 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

DJI Inspire 3

6.421.000 Ft (5.055.906 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Raktárkészlet: Utolsó 1 db van raktáron
Várható kiszállítás: 2024. június 14.
Szállítási díj, ha csak ezt rendeled: Ingyenes
Cikkszám: WT-CP.IN.00000024.01
Szerezhető hűségpontok: 128420
Gyártó: DJI
• Full-Frame 8K felvétel
• ProRes RAW és CinemaDNG,
• 360 fokos ütközésvédelem + RTK pontosság
• 28 perc repülési idő
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az Inspire 3 a DJI csúcsfilmes drónjának legújabb tagja. A légi filmezés profi eszközeként a DJI Inspire 3 példátlan hatékonyságot, vizuális eszköztárat és kreatív szabadságot kínál. Ez a minden lehetőséget felvonultató 8K kamerás drón képessé teszi a professzionális filmeseket arra, hogy minden jelenetből kihozzák a maximumot, és igazi felfedezők legyenek.


Karcsú, integrált kialakítás
Az Inspire 3 egy professzionális kamerás drón, amely új, áramvonalas kialakítással rendelkezik, és a légellenállás csökkentése érdekében teljes mértékben figyelembe veszi az aerodinamikát. A drón fontos jellemzője a profi manőverezőképesség, az érzékeny, precíz vezérlés, és az akár 28 percre növelt repülési idő. A pilótanézeti (FPV) kamera, a vizuális érzékelők, a pozicionáló antennák és a kártyafoglalat mind olyan kialakításúak, hogy a minimalista megjelenés és a modern ipari esztétika jegyében szervesen illeszkedjenek a géptest vonalvezetéséhez. Az Inspire 3 az Inspire sorozatból megismert klasszikus, átalakítható rendszerű, mégis teljesen új kialakítású, amely támogatja a 360°-os pásztázást és a Tilt Boost funkciót. Amikor a leszállótalp ki van hajtva, a gimbal támogatja az akadálymentes, 80°-ban felfelé néző videók készítését, ezáltal innovatív felvételek rögzítését teszi lehetővé.

A csomag tartalma:
• DJI Inspire 3 drón 
• RC Plus kijelzős távirányító
• Kétfejű csavarhúzó
• USB-C – USB-C nagy sebességű adatkábel
• USB-C – USB-A adatkábel
• 6 darab  TB51 intelligens akkumulátor
• TB51 intelligens akkumulátortöltő HUB
• TB51 intelligens akkumulátortöltő HUB AC hálózati kábel
• TB51 intelligens akkumulátor párosított akkumulátor matrica
• 3 pár Inspire 3 összecsukható gyorskioldó propeller 
• PROSSD 1 TB adattároló
• Inspire 3 autóstok
• RC Plus nyakpánt
• RC Plus deréktámasz
• Dokumentumok
• Zenmuse X9-8K Air Gimbal kamera
• Zenmuse X9-8K Air Gimbal kameratok
• Objektív hordtáska (18/24/35/50 mm)
• Inspire 3 Gimbal gumicsillapító


Nagy mobilitású, precíziós repülési rendszer

Centiméteres pontosságú RTK pozicionálás
Az Inspire 3 az építészetben vagy a földmérésben is használt, nagy precizitású RTK pozicionáló technológiával rendelkezik, amely centiméteres pontosságot biztosít. A globális navigációs műholdrendszerek (GNSS) által támogatott hagyományos, méteres pontosságú pozicionálással összehasonlítva az RTK nemcsak stabilabb repülést tesz lehetővé, de a repülési útvonaltervezést is pontosabbá teszi, és ezáltal jelentősen fokozza a kreatív lehetőségeket.
Az új RTK-antennák rétegelt kerámia kialakításúak, így háromféle GNSS-szabványt (GPS, BeiDou és Galileo) tesznek lehetővé, ezáltal centiméteres pontosságú, kétfrekvenciás pozicionálást biztosítanak. Egy RTK hálózat aktiválásával vagy egy D-RTK 2 mobilállomás felállításával további modulok felszerelése nélkül is rendkívül pontos helymeghatározást lehet elérni.

Egyedi hálózati RTK    RTK bázisállomás
Használjon egyedi hálózati RTK-t a közvetlen RTK-lefedettséggel rendelkező területeken. Csak engedélyeznie kell az internet-hozzáférést a DJI RC Plus-on, majd csatlakozzon egy NTRIP kiszolgálóhoz, és az Inspire 3 máris átfogó adatokat kap a gyors és pontos pozicionáláshoz.    Hálózati RTK lefedettséggel nem rendelkező környezetben az RTK funkció egy D-RTK 2 mobilállomás felállításával használható. Ekkor az Inspire 3 a pontos helymeghatározás érdekében a mobil állomásról kap átfogó adatokat.

Kettős antennarendszer
Az Inspire 3 első és hátsó része is beépített, rétegelt kerámiaantennával rendelkezik, amely a repülési pontosság és biztonság további javítása érdekében erőteljes mágneses zavarszűrő képességet biztosít.

Waypoint Pro
A kifejezetten légi filmezéshez tervezett Waypoint Pro egy sor beállítási lehetőséggel segíti a repülési útvonal és a felvételek tervezését. Az új Ismétlődő útvonalak és a 3D Dolly üzemmódokkal innovatív, automatizált forgatási élmény érhető el. Emellett az RTK centiméteres pontosságú pozicionálás pontosabb repülési útvonaltervezést és végrehajtást biztosít. Akár egyedül forgat, akár egy profi stábbal, a Waypoint Pro segítségével még a rendkívül összetett jelenetekkel is megbirkózhat.
Ismétlődő útvonalak
Az Ismétlődő útvonalak használatával a drón automatikusan végighalad egy korábban már bejárt útvonalon, és követi az összes előre beállított paramétert, pl. a magasságot, a sebességet, a gimbal állásszögét és a kamera beállításait. Egy korábbi repülési feladat megismétlése lehetővé teszi az operatőrök számára, hogy nehezebb, megszakítás nélküli jeleneteket könnyedén tudjanak egy lépésben felvenni, vagy hogy ugyanazon a helyen különböző időpontokban repüljenek, könnyen tudjanak hosszú időtartamú timelapse felvételeket készíteni, amelyek pl. a nappalból éjszakába vagy az egyik évszakból a másikba történő átmenet rögzítik.


3D Dolly
A 3D Dolly képes krán, kötélpálya vagy fahrt mozgásokat szimulálni a filmforgatásokon, miközben nem kötik a fenti eszközök korlátai. 

A repülési útvonal megtervezése után az operatőr manuálisan irányíthatja a drónt, miközben az útvonalon oda-vissza tud mozogni, és az adott felvétel igényei szerint állíthatja be a sebességet, a gimbal állásszögét és más paramétereket. Ez egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a bonyolult, professzionális kameramozgásokat, és magasabb szintű vizuális effektusokat tesz lehetővé.

Spotlight Pro
Az Inspire 2-től örökölt, továbbfejlesztett Spotlight Pro még több felvételi lehetőséget nyújt az egyedül forgató filmesek számára. A nagy teljesítményű gépi tanulási algoritmusokon alapuló Inspire 3 az elődjénél nagyobb pontossággal támogatja az emberek, járművek és hajók automatikus témafelismerését és rögzítését.

A Spotlight Pro Követés módjának használatakor a drón és a gimbalra rögzített kamera ugyanabba az irányba néz, és végig a tárgyra rögzítve marad, így a drón kezelője a kompozíció manuális módosítgatása nélkül készíthet köröző felvételeket.

Követés mód    Szabad mód

Szabad módban az Inspire 3 360°-os pásztázásának köszönhetően a gimbalra rögzített kamera a témára rögzítve marad, miközben az operatőr a pilótanézeti kamerán keresztül ellenőrizheti a környezetét, és a repülési útvonalra koncentrálhat, ezáltal könnyebben tud összetett kameramozgásokat elérni.

Minden irányú érzékelő rendszer
Az Inspire 3 kilenc vizuális érzékelővel van felszerelve, amelyek egy magas szintű, minden irányban érzékelő rendszert látnak el adatokkal, így a drón minden irányból képes felismerni az akadályokat, és mindenre kiterjedő védelmet nyújt a repüléshez.  

Ez az első olyan drónmodell, amelyen mind a négy leszállótalphoz egy-egy halszemoptikás kamera tartozik. Ez a megoldás segít elkerülni az akadályokat, amikor a leszállótalpak fel vannak hajtva, és lehetővé teszi a vízszintes akadályérzékelést, amikor a leszállótalp le van engedve.

360°-os, vízszintes vizuális érzékelők    Felfelé irányuló vizuális érzékelők    Lefelé irányuló vizuális érzékelők    Lefelé irányuló infraérzékelő

Testreszabható akadályérzékelés
Az Inspire 3 emellett egy új, testreszabható funkcióval is rendelkezik, amely nagyobb repülésbiztonságot és a nagyobb kreatív szabadságot tesz lehetővé. A vízszintes, felfelé és lefelé irányuló akadályérzékelés egymástól függetlenül engedélyezhető vagy letiltható, és akadály észlelése esetén a riasztási tartomány a különböző jeleneteknek megfelelően manuálisan beállítható. [8] 

Ha az aktív kikerülés ki van kapcsolva, a felhasználó továbbra is valós időben láthatja a navigációs kijelzőn az akadálytól való távolságot, és amennyiben egy akadály a beállított tartományon belül van, a kezelő figyelmeztető hangjelzést kap, anélkül, hogy a drón automatikus kikerülő manővert végezne. Ez új lehetőségeket kínál a professzionális légi filmezéshez, ezáltal összetettebb kameranyelv érhető el.

Ultra széles látószögű éjszakai, pilótanézeti kamera
Az Inspire 3 egy új 1/1,8 hüvelykes érzékelős pilótanézeti (FPV) kamerával van felszerelve, amely 3 μm-es pixelmérettel és 161°-os ultra széles átlós látómezővel rendelkezik, és akár 1080p/60fps minőségű élő videoadásra képes. Elődjéhez képest az átlós látómező (DFOV) nagyjából megduplázódott. Ez a pilótanézeti (FPV) kamera még lenyűgözőbb fényérzékelési képességgel rendelkezik, így a pilóta még éjszaka is élénken és tisztán láthatja környezetét, és még nagyobb biztonsággal repülhet.

Inspire 3 pilótakamera:
Érzékelő mérete    Átlós látómező (DFOV)    Élő videoadás minősége
1/1,8 hüvelyk    161°    1080p/60fps


Lenyűgöző, új légi perspektíva

Teljes képmezős 8K képalkotó rendszer
Készülékre tervezett 8K érzékelő
A DJI eddigi legkönnyebb, teljes képmezős, háromtengelyes gimbalra rögzített kameráját, az X9-8K Air-t kimondottan az Inspire 3-hoz tervezték, hogy a drónos filmkészítést magasabb szintre emelje. A DJI legújabb képfeldolgozó rendszerével, a CineCore 3.0-val rendelkezik, amely támogatja az akár 8K/25fps CinemaDNG videók [9], valamint a 8K/75fps [10] Apple ProRes RAW videó belső rögzítését [9], ami megfelel a csúcsminőségű filmes és televíziós produkciók igényeinek.

ProRes RAW belső felvételrögzítés legfeljebb    CinemaDNG belső felvételrögzítés legfeljebb
8K/75fps    8K/25fps

A 8K olyan ultra nagy felbontású légi felvételeket jelent, amelyek az emberi szemhez közeli, élethű textúrát adnak vissza, és olyan tisztaságot, amely nagyobb képernyőkön megjelenítve a székhez szegezi közönséget. A RAW technológia teljes mértékben kihasználja az X9-8K Air érzékelőjét, és bőséges lehetőségeket biztosít a vizuális effektusok és a színértékelés számára.

S&Q üzemmódban az X9-8K Air támogatja az akár 4K/120fps minőségű, teljes képmezős ProRes RAW videó körbevágás nélküli belső rögzítését, ami több kreatív vágáslehetőséget biztosít.
Kettős natív ISO
Az X9-8K Air támogatja a kettős natív ISO-t. Teljes képmezős 30 fps és az alatti sebességű felvételeknél 800/4000-es expozíciós indexre képes, ezzel támogatja a filmes produkciókban általánosan használt 24 fps, illetve a kereskedelmi és televíziós produkciókban használt 25 fps sebességet. A 30 fps feletti tartományban 320/1600-as expozíciós index áll rendelkezésre. 

Ez lehetővé teszi, hogy az X9-8K Air kiváló részletességű és minimális képzajjal rendelkező képeket, akár városképeket vagy tengerpartokat rögzítsen még gyenge fényviszonyok között is, és ezzel a professzionális földi mozifilmes kamerák egyenrangú társává válik.

14+ fokozatú dinamikatartomány
Az X9-8K Air 14+ fokozatú dinamikatartományt fed le, amely gazdag fény-árnyék részleteket rögzít olyan összetett megvilágítási helyzetekben, mint a napfelkelte vagy a naplemente. A nagy dinamikatartomány több lehetőséget biztosít az utómunkálatokhoz, és még jelentős expozíciós módosítások után is megőrzi a valódi színeket.

DL Mount objektívek 
Az X9-8K Air a DJI saját fejlesztésű DL foglalatával a korábbi DL 24/35/50 mm-es, F2,8-as, teljes képmezős objektívválasztékon felül egy további 18 mm-es, F2,8-as, teljes képmezős, ultra széles objektívvel és egy új teleobjektívvel (későbbi időpontban kerül kiadásra) [12] is kompatibilis. Mind az öt objektív légi filmezéshez készült. A géptest könnyű, szénszálas monocoque szerkezetű, ezért a legkönnyebb objektív mindössze 178 g-ot nyom, ami megfelel az Inspire 3 rendkívül magas manőverezhetőségi igényeinek.

Tudjon meg többet az új DL 18 mm-es, F2,8-as objektívről
Az új DL 18 mm-es, F2,8-as ASPH teljes képmezős objektív kifejezetten 8K felbontású légi filmezéshez készült. A 100°-os teljes képmezős átlós látómezőnek (DFOV) köszönhetően a 18 mm-es gyújtótávolság több információt képes befogadni, így rendkívül hasznos a grandiózus témák, például hegyek, épületek megörökítéséhez. Emellett egy téma közeli rögzítése esetén az ultra széles látószög további vizuális feszültséget ad a felvételhez. A nagy képélesség és a jól szabályozott kromatikus aberráció azt is lehetővé teszi, hogy az objektív 8K felbontású képeket rögzítsen, gazdagabb részletekkel és élethű színekkel.


DJI Cinema Color System (DCCS)
A DJI kiforrott színkezelésére és technológiájára épülő DJI Cinema Color System lehetővé teszi, hogy az X9-8K Air megőrizze az eredeti színeket, ezáltal új alapokra helyezi a légi videózás által nyújtott látványvilágot. Ez vonatkozik a természeti és a városi tájakra, valamint a bőr tónusaira is, amelyeket különféle környezetekben és fényviszonyok között is pontosan ad vissza. A DCCS biztosítja az X9-8K Air és a földi mozifilmes kamerák, pl. a DJI Ronin 4D közötti egyszerű színegyeztetést, így a légi filmezés során következetes színstílussal dolgozik, amely megfelel a filmgyártás utómunka-igényeinek.

Több kamera időkód-szinkronizálása 
A drón 3,5 mm-es portján keresztül lehet az időkódokat a levegőben és a földön lévő eszközök között szinkronizálni. Ha több kamerából származó, nagyobb mennyiségű felvétellel dolgozik, az időkódos szinkronizálás jelentősen leegyszerűsíti és hatékonyabbá teszi a vágásfolyamatot.


Összekapcsolt ökoszisztéma
O3 Pro videoátviteli- és vezérlőrendszer
DJI RC Plus
Az Inspire 3 egy professzionális szintű távvezérlővel, a DJI RC Plus-szal érkezik, amely beépített 7 colos, 1200 nites, nagy fényerejű képernyővel rendelkezik, így a szabadban is rendkívüli képélményt nyújt. A készülék HDMI kimeneti porttal is rendelkezik, valamint az elülső, hátsó és felső részen számos gomb és vezérlőtárcsa segíti a gyors és intuitív kezelést. A gombok funkciói a felhasználó szokásaihoz igazíthatóak, így még simább kezelési élményt nyújtanak.
Az RC Plus beépített akkumulátora kb. 3,3 óra üzemidőt biztosít, ami külső WB37 akkumulátorral 6 órára hosszabbítható. [11] A még nagyobb kreatív hatékonyság érdekében az akkumulátorok működés közben is cserélhetők.
A klasszikus repülésvezérlő felületen túl az Inspire drónhoz használható új DJI Pilot 2 alkalmazás egy mozi minőségű monitorfelülettel egészül ki, amely lehetővé teszi az olyan paraméterek egyszerű és kényelmes kezelését, mint a kamera expozíciója, a videóspecifikációk, a fókusztávolság és a gimbal állásszöge; ezáltal a gimbalkezelő és a drónpilóta vezérlési igényeit is kielégíti.
A kényelmesebb és hatékonyabb, hosszú távú használat érdekében olyan professzionális tartozékokat is tartalmaz, mint a heveder vagy a deréktámasz.

Mozi minőségű O3 Pro videoátvitel 
Az Inspire 3 az O3 Pro-val, a DJI legújabb, mozi minőségű videoátviteli rendszerével van felszerelve, amely egyvezérlős üzemmódban maximum 15 km-es, kétvezérlős üzemmódban pedig 12 km-es átviteli távolságot tesz lehetővé. Mind a gimbalra rögzített kamera, mind a pilótanézeti kamera támogatja az 1080p/60fps minőségű élő videoadást és az ultra alacsony, 90 ms-os késleltetést. [16] Az Inspire 2 Lightbridge videóátviteli rendszeréhez képest az O3 Pro generációs ugrást jelent az átviteli távolság, a késleltetés és az általános stabilitás terén.
Most először 4K/30fps minőségű élő videoadás is lehetséges, maximum 5 km-es átviteli távolsággal, ami lehetővé teszi az UHD monitoron történő felügyeletet, és a forgatáson való élő videoközvetítést. [17]
Inspire 3
Maximális videoátviteli távolság (egyvezérlős mód)    Maximális videoátviteli távolság (kétvezérlős mód)    Élő videoadás max. képfrekvencia    Élő videoadás max. felbontás
15 km    12 km    1080p/60fps    4K/30fps


Független linkek a kétvezérlős móddal kapcsolatban 
Elődjéhez képest az Inspire 3 kétvezérlős élménye jelentősen javult. Két távvezérlővel lehet egyszerre élő képeket fogadni és egymástól függetlenül irányítani a drónt, így a forgatáson a pilóta és a gimbal kezelője akár különböző helyen is tartózkodhat. Ezzel megszűnik az Inspire 2 azon korlátozása, hogy az elsődleges és a másodlagos vezérlőkapcsolatokat összekapcsolja.
Ha a pilóta elveszíti a drón jelét, a gimbal kezelője mostantól képes átvenni az irányítását, így a drón biztonságosan visszatérhet a felszállás helyére, vagy azonnal leszállhat.

Támogatja a DJI High-Bright Remote Monitort 
Az Inspire 3 az RC Plus mellett lehetővé teszi a DJI High-Bright Remote Monitor használatát második távvezérlőként. A távoli monitor közvetlenül párosítható az Inspire 3-mal; ez esetben élő videoadás fogadására képes, és ha a Ronin 4D Hand Grips markolat fel van szerelve, még a gimbalt és a fókuszt is képes vezérelni. [11] A távoli monitoron található HDMI- [19] és SDI-portok [19] más kijelzőeszközökre is képesek élő képeket továbbítani.
Támogatja a DJI Three-Channel Follow Focus eszközt [11]
A DJI PRO ökoszisztéma tagjaként az új DJI Three-Channel Follow Focus képes az O3 Pro átviteli rendszeren keresztül vezérlőjeleket továbbítani az Inspire 3-ra (ehhez közvetítő eszközként egy DJI High-Bright Remote Monitort kell használni). A Three-Channel Follow Focus segítségével a kameraasszisztens (focus puller) pontos távoli fókuszvezérlést és fokozatmentes rekeszbeállítást érhet el, így egy integrált, vezeték nélküli felügyeleti- és vezérlőeszközzel dolgozhat.

* Amikor a DJI Three-Channel Follow Focus készüléket két DJI RC Plus távvezérlővel együtt használják, a köztes DJI High-Bright Remote Monitort egy HDMI és egy USB A–C kábelen keresztül kell a gimbalkezelő személy RC Plus készülékéhez csatlakoztatni. Ez lehetővé teszi, hogy a drón irányítását, a gimbal vezérlését és a fókusz kezelését három különböző személy végezze egymástól függetlenül.

Támogatja a DJI Master Wheels eszközt 
Ha a drónhoz második vezérlőként egy DJI High-Bright Remote Monitor van párosítva (a PRO ökoszisztéma közvetítő eszközeként), az Inspire 3 gimbalja a DJI Master Wheels segítségével vezérelhető. Ily módon a rendszer a Ronin 2-vel egyenértékű gimbalvezérlési élményt nyújt, és megfelel a filmesek kezelési szokásainak.
Támogatja a DJI Transmission eszközt 
A DJI Transmission segítségével az Inspire 3 támogatja a forgatásokon a kiterjesztett monitorhasználatot. Csatlakoztasson egy RC Plus távvezérlőt egy DJI Video Transmitterhez, és kapcsolja be rajta a Broadcast (közvetítés) módot. [20] Ezután korlátlan számú távoli monitorra lehet az élő videoadást továbbítani, amivel még hatékonyabb, összehangolt forgatási munka érhető el.


Egész napos forgatásra tervezve 
Hatékony, minden jelenetben használható
Kettős akkumulátoros rendszer
Az Inspire 3 egy új TB51 kettős akkumulátoros rendszerrel van felszerelve, amely az optimális megbízhatóság és teljesítmény érdekében a legújabb akkumulátorkémiai technológiát használja. 
A TB51 akkumulátorok kisebbek, könnyebbek, áramvonalasabbak és magasabb feszültségűek a TB50-hez képest. 28 perces maximális repülési időt biztosítanak [2], és az újratervezett kioldószerkezetnek köszönhetően támogatják a működés közbeni cserét, így az eszközök folyamatosan használhatók. 
Ha az akkumulátor hőmérséklete 18 °C alá esik, az akkumulátor elindítja az automatikus melegítés funkciót, így még –20 °C hőmérsékletű helyen is megfelelő repülési teljesítményt biztosít.
Új akkumulátortöltő központ
A teljesen új, összecsukható akkumulátortöltő központ optimális egyensúlyt teremt a töltési hatékonyság és a tárolási méret között. Nyolc akkumulátor befogadására alkalmas. Gyorstöltés üzemmódban két akkumulátort mindössze 35 perc alatt 90%-ra [21], nyolc akkumulátort pedig mindössze 160 perc alatt 100%-ra tud tölteni. [21] A készüléken lévő 65 W-os USB-C port egy RC Plus töltésére is használható.
Az eszköz egy DJI PROSSD 1TB kártyát tartalmaz
A mellékelt DJI PROSSD 1TB támogatja a 900 Mbps maximális olvasási sebességet [22], és a felvételek a mellékelt USB-C – USB-C kábelen keresztül áttölthetők közvetlenül a számítógépre, ahol már kártyaolvasó nélkül olvashatók.

Tárolás, szállítás
Az áttervezett gurulós hordtáska kihúzható fogantyúval, két oldalsó fogantyúval és négy 360 fokban mozgatható kerékkel rendelkezik, így a mozgatás és szállítás könnyedén megoldható. Ezenkívül a fokozott biztonság érdekében két számzárral rendelkezik. A jól megtervezett gurulós hordtáskában egy drón, egy X9-8K Air gimbalra szerelt kamera, két RC Plus távvezérlő, négy objektív, tizenkét akkumulátor, két akkumulátortöltő hub, három készlet propeller és egyéb tárgyak tárolhatók. Az új, összecsukható, gyorskioldós propellerek könnyen tárolhatók, és nem kell minden repülés előtt újra felszerelni őket.

Vélemények és értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók

Akik ezt a terméket választották, még ezeket a kiegészítőket is hasznosnak találták:

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

Jelenleg nincs raktáron
183.190 Ft 138.310 Ft (108.906 Ft + ÁFA)

DJI Mini 2 SE Fly More Combo

8 db van raktáron
213.990 Ft 186.900 Ft (147.165 Ft + ÁFA)

DJI Mini 2 SE

5 db van raktáron
149.990 Ft 124.990 Ft (98.417 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

DJI M30T drón szett

Utolsó 1 db van raktáron
4.971.900 Ft (3.914.882 Ft + ÁFA)

DJI M30 drón szett

Utolsó 1 db van raktáron
3.475.900 Ft (2.736.929 Ft + ÁFA)