Barion Pixel
Amennyiben hozzájárulsz a sütik használatához, kattints a RENDBEN gombra. Részletes információ: Adatvédelmi tájékoztató
RENDBEN
Kategóriák
Ingyenes kiszállítás
50.000 Ft fölötti rendelés esetén
1 napos kiszállítás
Raktáron lévő termékeket 1 munkanapon belül szállítjuk
Valós raktárkészlet
A termékeket nem külső, hanem saját raktárból küldjük
DJI Mavic 3M Multispectral drón szett (1 year care)
1.999.000 Ft
1.699.000 Ft (1.337.795 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Mennyiség:

DJI Mavic 3M Multispectral drón szett (1 year care)

1.999.000 Ft
1.699.000 Ft (1.337.795 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Mennyiség:
Raktárkészlet: Utolsó 1 db van raktáron
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Szállítási díj, ha csak ezt rendeled: Ingyenes
Cikkszám: DTK-M3M1
Szerezhető hűségpontok: 11327
Gyártó: DJI

• 20 MP RGB + 4x5MP Multispectral kamera
• RTK modul
• Minden irányból védő ütközésgátló rendszer
• 43 perc repülési idő

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Mavic 3 Multispectral sorozat egyben nyújtja mindazt, amit korábban csak több cég kameráinak együttes használata tett lehetővé. Az akár centiméteres pontosságot biztosító RTK-modullal a Mavic 3M új magasságokba emeli a térképezés és a küldetések hatékonyságát. A Mavic 3 Multispectral kétféle érzékelő rendszerrel rendelkezik, egy RGB kamerával (normál képekhez) és egy multispektrális kamerával (Green,Red,Red-Edge,NIR), így olyan dolgokat is lát, amit mi szabadszemmel nem veszünk észre a növényzeten. A DJI Mavic 3M precíziós mezőgazdasági tevékenységhez nyújt értékes adatokat, miközben hétköznapi feladatokhoz vagy ipari felméréshez is használható. Egyetlen repüléssel akár 200 Ha is felmérhető feladattól függően.
A csomag tartalmaz egy 1 éves DJI Care biztosítást is (gyári casco biztosítás)

 

A csomag tartalma:
• DJI Mavic 3M Multispectral drón
​• DJI RC Pro távirányító
​• ​RTK modul 
​• DJI Care Enterprise Basic 1 évig
​• DJI Mavic 3M drón akkumulátor
​• USB-C adatkábel
​• USB-C töltőkábel
​• Tápkábel
​• 3 pár légcsavar
​• 100W hordozható töltő
​• Védőborítás
​• Tartalék távirányító kar
​• Keményborítású hordtáska
Minden mezőgazdász tudja, hogy a klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás látható fénytartományát elnyeli, míg az infraközeli (NIR) tartományt visszaveri és közvetíti az energiát a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. A beteg növény jobban elnyeli az infraközeli tartomány energiáját, míg a látható tartományból valamelyest többet ver vissza. A számunkra látható fénytartományban minimális az eltérés az egészséges és beteg növény között, ezért sem mi, sem pedig a hagyományos kamerák nem ismerik fel időben a problémát. Ellenben a speciális kamerák a zöld, a vörös, a vörös-határ és infraközeli tartományban végeznek méréseket, ahol sokkal jelentősebb az eltérés a beteg növények esetében, így idejében felfedezhetők a növényegészségügyi problémák. Ezen visszavert fények számított viszonyszáma az NDVI érték, vagyis a normalizált vegetációs index. A feldolgozó szoftverek ezeket az értékeket színekkel különítik el, hogy jobban felismerhető legyen az adott területen a beteg és egészséges növényzettel borított terület.​

Mit mutat meg az NDVI index?
A normalizált vegetációs index (NDVI) egy olyan grafikus indikátor, amely elkészült fotók elemzése során megmutatja, hogy egy adott mezőgazdasági területen a növényzet egészségügyi állapota milyen. A növényzetben található klorofill kis mértékben veri vissza a látható fénytartomány sugarait, míg a közeli infravörös fénytartományban tapasztalható visszaverődés erősebb.
Az egészséges növényzet a látható fénytartomány sugarainak java részét elnyeli, míg a közeli infravörös fénytartomány sugarakat visszaveri. A rossz állapotban lévő vegetáció viszont több látható sugarat ver vissza és több infravöröset nyel el. Ezt a matematika nyelvén az alábbi egyszerű képlettel írhatjuk le:
NDVI = (NIR – RED) / (NIR + RED)
Az így kapott értékek a -1 és +1 skálán mozognak, ahol -1 az élettelen felszínt, míg a +1 a magas szintű vegetációt jelzi.
A feldolgozó szoftverek ezeket az értékeket színekkel különítik el, hogy jobban felismerhető legyen az adott területen a beteg és egészséges növényzettel borított terület.

Mit mutat meg az NDRE index?
A normalizált vörös határ index (NDRE) egy olyan grafikus indikátor, amely elkészült fotók elemzése során megmutatja, hogy egy adott mezőgazdasági területen a növényzet egészségügyi állapota milyen. A növényzetben található klorofill kis mértékben veri vissza a látható fénytartomány sugarait, míg a közeli infravörös fénytartományban tapasztalható visszaverődés erősebb.
Az egészséges növényzet a látható fénytartomány sugarainak java részét elnyeli, míg a közeli infravörös fénytartomány sugarakat visszaveri. A rossz állapotban lévő vegetáció viszont több látható sugarat ver vissza és több infravöröset nyel el. Ezt a matematika nyelvén az alábbi egyszerű képlettel írhatjuk le:
NDRE = (NIR – RED-EDGE) / (NIR + RED-EDGE)Miben különbözik az NDRE és az NDVI felvétel készítés?
A növényi életpálya késői szakaszában bizonyos növények esetében (pl. kukorica vagy gyümölcsfa lombkorona) a felső levelek elnyelik a piros fénytartomány jelentős részét, így az alsóbb levelek nem járulnak hozzá az NDVI számításhoz, vagyis torz értéket kaphatunk. Továbbá gabonafélék esetében a késői növekedési szakaszban a klorofill tartalom olyan pontot érhet el, ahol az NDVI telített 1.0 értéket érhet el, így a terület vegetációs variabilitása nem érhető el (a fenti képen jól látható, hogy az NDVI képen sokkal több a zöldnek értékelt terület). A NDRE kamerák az NDVI piros színsávja helyett, piros színsáv felső határát (Red-Edge) érzékelik, melyet a növények alsóbb levelei is hasznosítanak. Így az NDRE kamerával átfogóbban lehet mérni a késő szakaszában lévő növények teljes lombkoronáját. Az NDRE gabonafélék esetében is kevésbé hajlamos telítettséget mutatni. A teljes növényi életszakasz mérése során éppen ezért indokolt mindkettő típusú kamera megfelelő időben történő használata.

Szupergyors, minőségi felmérés

A kameraegység professzionális minőségű 4/3”-os CMOS 20 MP-es érzékelőnek ad helyet, egy elegáns és kompakt formában. Ugyanebben a kameraházban kapott helyett a Multispectral kamera is, mely 4 darab 5MP-es szenzort tartalmaz négy különböző színszűrővel.Napfény érzékelő
A beépített napfény-érzékelő rögzíti a napfény jelegzetességét és rögzíti azt egy képfájlban, lehetővé téve a képadatok fénykompenzációját a 2D rekonstrukció során. Ez pontosabb NDVI-eredményeket, valamint az idő múlásával nyert adatok jobb pontosságát és konzisztenciáját eredményezi.Tartósságra optimalizált akkumulátorok
A 43 perces repülési időtartamok lehetővé teszik, hogy minden küldetés során több területet lefedj és akár 2 négyzetkilométert is felmérhetsz egyetlen repüléssel.
Gyorsan töltheted fel az akkumulátorokat a 100 W-os töltő HUB-bal vagy közvetlenül a drónon keresztül 88 W-os gyorstöltéssel.

Következő generációs képátvitel
A négyantennás O3 Enterprise Transmission stabilabb kapcsolatokat tesz lehetővé összetett környezetek széles skálájában.Omnidirekcionális érzékelés a biztonságos repülés érdekében
Minden oldalon nagylátószögű objektívekkel felszerelve a 360 fokos akadálykerülés érdekében nulla holttérrel. Beállíthatod a közelségriasztásokat és a féktávolságot a küldetés követelményei szerint. Az Advanced RTH automatikusan megtervezi az optimális útvonalat hazafelé, így energiát, időt és fáradságot takaríthatsz meg.

Intelligens terepfelderítés
A Mavic 3M képes automatikus terepfelderítést végezni. A terepfelderítő képek valós időben, 4G hálózaton keresztül tölthetők fel a DJI SmartFarm Platformra. Időben találhatsz olyan rendellenességeket, mint a kelési hiányosságok, a gyomosodás..... 
Így nem kell utóleg feldolgozni a képeket, hanem már valós időben is, rövid idő alatt hozzájuthatunk hasznos, a döntést támogató információkhoz. 

Valós idejű terepkövetés
Automatikusan állítja be a magasságot, amikor feltérképezi a különböző magasságú területeket, mindezt anélkül, hogy külső magassági adatokat kellene importálnia a Mavic 3M 360 fokos érzékelésének köszönhetően.


Lineáris küldetéstervezés
A Lineáris küldetéstervezéssel automatizált repülési küldetéseket hozhatsz létre autópályákon, folyókon, olajvezetékeken és egyéb útvonalakon. Egyszerűen rajzolj egy vonalat a térképre, és a területet feltérképezhető szegmensekre osztja fel a program az egyszerű felmérés érdekében.


SZÁRNYALJ A MAGASBAN

A Mavic 3M fejlett biztonsági funkcióinak hála több időt tölthetsz a tökéletes felvétel elkészítésével. Számos nagylátószögű optikai érzékelő működik együtt egy nagyteljesítményű feldolgozóegységgel azért, hogy az akadályokat minden irányban felmérve és azokat elkerülve tervezze meg számodra a biztonságos repülési útvonalat.

Továbbfejlesztett RTH (Return to Home)
Fejezd be repüléseidet kényelmesen és térj vissza biztonságosan! A továbbfejlesztett RTH funkció segítségével, amely lehetővé teszi a Mavic 3M számára, hogy automatikusan tervezze meg az optimális útvonalat a felszállási helyéhez, és önállóan teljesítsen egy biztonságos visszatérést. Akár manuálisan kiválasztva, vagy jelvesztés hatására automatikusan aktiválva, a Mavic 3M  könnyen visszatér a kiindulási ponthoz.

APAS 5.0
A Mavic 3M szórakoztatóbbá teszi a repülést és élvezhetőbb légi felvételeket produkál, amelyeket nem szakítanak félbe az útközben megjelenő akadályok. Repülés közben a Mavic 3M folyamatosan, minden irányban érzékeli az akadályokat, amiket aztán simán és gyorsan megkerül. Élvezd a biztonságos repülést és folyamatos felvételeket még akadályokkal tarkított terepen is!


 

Technikai adatok

Felszállótömeg 951 gramm
Méretek (összehajtva) 221×96.3×90.3 mm
Méretek (szétnyitva) 347.5×283×107.7 mm
Átmérő 380.1 mm
Maximális emelkedési magasság 8 m/s (Sport mode)
Maximális süllyedési sebesség 6 m/s (Sport mode)
Maximális repülési sebsség 15 m/s (Normal mode), 21 m/s (Sport mode)
Maximális szolgálati csúcsmagasság 6000 m
Maximális repülési idő 43 perc
Maximális függeszkedési idő 40 minutes
Maximális hatótávolság 15 km
Maximális szélállóság 12 m/s
Maximális állásszög 35° (S mode)
Maximális szögsebesség 200°/s
Üzemi hőmérsékleti tartomány -10° és 40° C között
GNSS GPS + Galileo + BeiDou + GLONASS (GLONASS is supported only when RTK module is enabled)
Függeszkedési pontosság ±0.3 m
Belső tárhely 8 GB
RGB CAMERA
IMAGE SENSOR
4/3 CMOS
Effective Pixels 20 MP
LENS
FOV 84°
Equivalent focal length 24 mm
Aperture f/2.8 to f/11
Focus 1 m to ∞
ISO RANGE
100-6400
SHUTTER SPEED
Electronic shutter 8-1/8000 s
Mechanical shutter 8-1/2000 s
MAX IMAGE SIZE
5280×3956
PHOTO SHOOTING MODE
Single shot 20 MP
Timelapse 20 MP
JPEG 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
JPEG + RAW 3/5/7/10/15/20/30/60 s
Panorama 20 MP (original material)
VIDEO RESOLUTION
H.264
4K 3840×2160@30fps
FHD 1920×1080@30fps
MAX VIDEO BITRATE
4K 130Mbps
FHD 70Mbps
SUPPORTED FILE SYSTEM
exFAT
IMAGE FORMAT
JPEG/DNG (RAW)
VIDEO FORMAT
MP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
MULTISPECTRAL CAMERA
IMAGE SENSOR
1/2.8-inch CMOS, effective pixels 5 MP
LENS
FOV 73.91° (61.2° x 48.10°)
Equivalent focal length 25 mm
Aperture f/2.0
Focus Fixed Focus
MULTISPECTRAL CAMERA BAND
Green (G) 560 ± 16 nm;
Red (R) 650 ± 16 nm;
Red Edge (RE) 730 ± 16 nm;
Near infrared (NIR) 860 ± 26 nm;
GAIN RANGE
1x-32x
SHUTTER SPEED
Electronic Shutter 1/30~1/12800 s
MAX IMAGE SIZE
2592×1944
IMAGE FORMAT
TIFF
VIDEO FORMAT
MP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
PHOTO SHOOTING MODE
Single shot 5 MP
Timelapse 5 MP
TIFF 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
VIDEO RESOLUTION
H.264
FHD 1920 x 1080@30fps
Video content NDVI/GNDVI/NDRE
MAX VIDEO BITRATE
Stream 60 Mbps
GIMBAL
STABILIZATION SYSTEM
3-axis mechanical gimbal (tilt, roll, pan)
MECHANICAL RANGE
Tilt -135° to 45°
Roll -45° to 45°
Pan -27° to 27°
CONTROLLABLE RANGE
Tilt -90° to 35°
Pan Uncontrollable
MAX CONTROL SPEED (TILT)
100°/s
ANGULAR VIBRATION RANGE
±0.007°
SENSING SYSTEM
SENSING SYSTEM TYPE
Omnidirectional binocular vision system, with an infrared sensor at the bottom of the aircraft
FORWARD
Distance Measuring Range 0.5 m to 20 m
Detection Range 0.5 m to 200 m
Effective Obstacle Avoidance Speed Flight Speed ≤15 m/s
FOV Horizontal 90°, vertical 103°
BACKWARD
Distance Measuring Range 0.5 m to 16 m
Effective Obstacle Avoidance Speed Flight speed ≤12 m/s
FOV Horizontal 90°, vertical 103°
LATERAL
Distance Measuring Range 0.5 m to 25 m
Effective Obstacle Avoidance Speed Flight speed ≤15 m/s
FOV Horizontal 90°, vertical 85°
UPWARD
Distance Measuring Range 0.2 m to 10 m
Effective Obstacle Avoidance Speed Flight Speed ≤6 m/s
FOV Front and rear 100°, left and right 90°
DOWNWARD
Distance Measuring Range 0.3 m to 18 m
Effective Obstacle Avoidance Speed Flight speed ≤6 m/s
FOV Front and rear 130°, left and right 160°
OPERATING ENVIRONMENT
Front, Rear, Left, Right, Above Surfaces with clear patterns and adequate lighting (> 15 lux, environments with normal indoor fluorescent light exposure)
Below Surfaces with diffuse reflection material and a reflectivity of >20% (such as walls, trees, people, etc.); Adequate lighting (>15 lux, environments with normal indoor fluorescent light exposure)
VIDEO TRANSMISSION
VIDEO TRANSMISSION SYSTEM
DJI O3 Image Transmission Industry Edition
LIVE VIEW QUALITY
Remote Controller 1080p/30fps
OPERATING BAND [7]
2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz
MAX EFFECTIVE SIGNAL DISTANCE (UNOBSTRUCTED, NO INTERFERENCE) [8]
FCC 15 km
CE 8 km
SRRC 8 km
MIC 8 km
MAX TRANSMISSION DISTANCE (OBSTRUCTED) [9]
Strong Interference (urban landscapes, residential areas, etc.) 1.5-3 km (FCC/CE/SRRC/MIC)
Medium Interference (suburban landscapes, city parks, etc.) 3-9 km (FCC), 3-6 km (CE/SRRC/MIC)
Weak Interference (remote fields, open farmland, etc.) 9-15 km (FCC), 6-8 km (CE/SRRC/MIC)
MAX DOWNLOAD SPEED
15 MB/s (with DJI RC Pro Industry Edition)
LATENCY (DEPENDING ON ENVIRONMENT AND MOBILE DEVICE)
Approximately 200 milliseconds
ANTENNAS
4 antennas, 2 transmitting and 4 receiving
TRANSMITTER POWER (EIRP)
2.4 GHz <33 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz <33 dBm (FCC), <30 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)
OTHER
Supports the DJI Cellular module
DJI RC PRO ENTERPRISE EDITION
IMAGE TRANSMISSION SYSTEM
DJI O3 Image Transmission Industry Edition
MAX EFFECTIVE SIGNAL DISTANCE (UNOBSTRUCTED, NO INTERFERENCE) [8]
FCC 15 km
CE 8 km
SRRC 8 km
MIC 8 km
OPERATING BAND OF IMAGE TRANSMISSION [7]
2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz
ANTENNAS
4 antennas, 2 transmitting and 4 receiving
OPERATING BAND OF IMAGE TRANSMISSION AND TRANSMITTER POWER (EIRP)
2.4 GHz <33 dBm (FCC); <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz <33 dBm (FCC); <14 dBm (CE); <23 dBm (SRRC)
WI-FI PROTOCOL
802.11 a/b/g/n/ac/ax
Support 2×2 MIMO Wi-Fi
WI-FI OPERATING BAND [7]
2.400-2.4835 GHz
5.150-5.250 GHz
5.725-5.850 GHz
WI-FI OPERATING BAND AND TRANSMITTER POWER (EIRP)
2.4 GHz <26 dBm (FCC); <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.1 GHz <26 dBm (FCC); <23 dBm (CE/SRRC/MIC)
5.8 GHz <26 dBm (FCC/SRRC); <14 dBm (CE)
BLUETOOTH PROTOCOL
Bluetooth 5.1
BLUETOOTH OPERATING BAND
2.400-2.4835 GHz
BLUETOOTH TRANSMITTER POWER (EIRP)
<10 dBm
SCREEN RESOLUTION
1920×1080
SCREEN SIZE
5.5 inches
SCREEN FRAME RATE
60 fps
SCREEN BRIGHTNESS
1,000 nits
TOUCH-SCREEN
10-point multi-touch
BATTERY
Lithium-ion battery (5000 mAh, 7.2 V)
CHARGING TYPE
100W Battery Charging Hub or USB charger with 12V or 15V specifications is recommended
RATED POWER
12 Watts
STORAGE CAPACITY
Internal Memory (ROM) 64 GB
Supports microSD card usage to increase storage capacity
CHARGING TIME
Approx. 1.5 hours (measured when only using the 100W Battery Charging Hub to charge the remote control, or when using a 15V USB charger)
Approximately 2 hours (measured using a 12V USB charger)
Approximately 2 hours and 50 minutes (measured using the 100W Battery Charging Hub to charge the aircraft and remote control at the same time)
OPERATING TIME
Approx. 3 hours
VIDEO OUTPUT PORT
Mini-HDMI Port
OPERATING TEMPERATURE
-10° to 40° C (14° to 104°F)
STORAGE TEMPERATURE RANGE
<1 month -30° to 60° C (-22° to 140° F)
One to three months -30° to 45° C (-22° to 113° F)
Three to six months -30° to 35° C (-22° to 95° F)
More than six months -30° to 25° C (-22° to 77° F)
CHARGING TEMPERATURE
5° to 40° C (41° to 104° F)
SUPPORTED DJI AIRCRAFT [10]
DJI Mavic 3E
DJI Mavic 3T
DJI Mavic 3M
GNSS
GPS + Galileo + GLONASS
DIMENSIONS
Antenna is folded and no control sticks are installed
183.27×137.41×47.6 mm (Length×Width×Height)
Antenna unfolded and control sticks are installed
183.27×203.35×59.84 mm (Length×Width×Height)
WEIGHT
Approx. 680 g
MODEL NUMBER
RM510B
STORAGE
SUPPORTED MICROSD CARDS
Aircraft
Please use a memory card with a speed rating of V30 or higher, or use a memory card from the recommended list
RECOMMENDED MICROSD CARDS
Remote Controller
SanDisk Extreme PRO 64GB V30 A2 microSDXC
SanDisk High Endurance 64GB V30 microSDXC
SanDisk Extreme 128GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 256GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
Lexar 667x 64GB V30 A2 microSDXC
Lexar High-Endurance 64GB V30 microSDXC
Lexar High-Endurance 128GB V30 microSDXC
Lexar 667x 256GB V30 A2 microSDXC
Lexar 512GB V30 A2 microSDXC
Samsung EVO Plus 64GB V30 microSDXC
Samsung EVO Plus 128GB V30 microSDXC
Samsung EVO Plus 256GB V30 microSDXC
Samsung EVO Plus 512GB V30 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 128GB V90 A1 microSDXC
Aircraft
SanDisk Extreme 32GB V30 A1 microSDHC
SanDisk Extreme PRO 32GB V30 A1 microSDHC
SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 64GB V90 A1 microSDXC
Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 128GB V90 A1 microSDXC
Kingston Canvas React Plus 256GB V90 A2 microSDXC
Samsung PRO Plus 256GB V30 A2 microSDXC
BATTERY
CAPACITY
5000 mAh
STANDARD VOLTAGE
15.4 V
MAX CHARGING VOLTAGE
17.6 V
BATTERY TYPE
LiPo 4S
CHEMICAL SYSTEM
Lithium Cobalt
ENERGY
77 watt-hours
WEIGHT
335.5 g
CHARGING TEMPERATURE
5° to 40° C (41° to 104° F)
BATTERY CHARGER
INPUT
100V to 240V (AC), 50Hz to 60Hz, 2.5A
OUTPUT POWER
100 Watts
OUTPUT
Maximum output power of 100 Watts (total)
When both the ports are used, the maximum output power of one interface is 82 W, and the charger will dynamically allocate the output power of the two interfaces according to load power.
CHARGING HUB
INPUT
USB-C 5V to 20V, 5.0A
OUTPUT
Battery Port 12V to 17.6V, 8.0A
RATED POWER
100 Watts
CHARGING TYPE
3 batteries on charging rotation
CHARGING TEMPERATURE
5° to 40° C (41° to 104° F)
RTK MODULE
DIMENSIONS
50.2×40.2×66.2 mm (Length×Width×Height)
WEIGHT
24±2 g
INTERFACE
USB-C
POWER
Approximately 1.2 watts
RTK POSITION ACCURACY
Fixed RTK
Horizontal 1 cm + 1 ppm; Vertical:1.5 cm + 1 ppm
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények és értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók

Ajánlott kapcsolódó termékek:

DJI MAVIC 3 ENTERPRISE, 3T és 3M RTK modul

Utolsó 1 db van raktáron
289.990 Ft 273.000 Ft (214.961 Ft + ÁFA)

Akik ezt a terméket választották, még ezeket a kiegészítőket is hasznosnak találták:

DJI MAVIC 3 ENTERPRISE Battery Kit

Utolsó 4 db van raktáron
266.990 Ft (210.228 Ft + ÁFA)

Összehajtható drón leszálló zóna (hexagonal, 80 cm)

Utolsó 2 db van raktáron
18.870 Ft (14.858 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

DJI Terra Pro Overseas örökös előfizetés (1 eszköz)

Jelenleg nincs raktáron
1.807.900 Ft (1.423.543 Ft + ÁFA)

DJI Mavic 3E ipari drón szett (2 year care)

Utolsó 1 db van raktáron
1.583.000 Ft 1.355.000 Ft (1.066.929 Ft + ÁFA)

DJI Mavic 3E ipari drón szett (1 year care)

Utolsó 1 db van raktáron
1.510.000 Ft 1.295.000 Ft (1.019.685 Ft + ÁFA)