Amennyiben hozzájárulsz a sütik használatához, kattints a RENDBEN gombra. Részletes információ: Adatvédelmi tájékoztató
Kategóriák
Ingyenes kiszállítás
50.000 Ft fölötti rendelés esetén
1 napos kiszállítás
Raktáron lévő termékeket 1 munkanapon belül szállítjuk
Valós raktárkészlet
A termékeket nem külső, hanem saját raktárból küldjük
DJI Mavic 3 Pro drón (Drone Only)
799.999 Ft (629.920 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

DJI Mavic 3 Pro drón (Drone Only)

799.999 Ft (629.920 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron
Várható kiszállítás: 2023. június 23.
Szállítási díj, ha csak ezt rendeled: Ingyenes
Cikkszám: WT-CP.MA.00000656.02
Szerezhető hűségpontok: 16000
Gyártó: DJI

• 3 objektív egy kamerában (24/70/166 mm)
• Akár 28x zoom
• Minden irányból védő ütközésgátló rendszer
• 43 perc repülési idő
 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás


ELŐRENDELHETŐ. SZÁLLÍTÁS MÁJUS 9-TŐL
Ha május 9-ig megrendeled a DJI Mavic 3 Pro bármelyik változatát, akkor most ajándékba adunk
egy 1 napos Basic távpilóta képzést a DrónAkadémián és egy DJI ajándékcsomagot! 

FÓKUSZBAN AZ INSPIRÁCIÓ!
A Mavic 3 Pro hármas kamerarendszere a kamerás drónok új korszakát vezeti be, mivel három különböző gyújtótávolságú érzékelőt és objektívet tartalmaz. A Hasselblad kamerával és kettős telekamerával felszerelt Mavic 3 Pro egy háromkamerás drón, amely új filmkészítési utakat nyit, valamint nagyobb kreatív szabadságot ad, így lenyűgöző jeleneteket örökíthetsz meg vele, és filmes remekműveket készíthetsz.
A Drone Only verziót akkor válaszd, ha már van saját DJI RC vagy DJI RC Pro távirányítód.

A csomag tartalma:
• DJI Mavic 3 Pro drón
• USB-C adatkábel
• 1 db akkumulátor
• 3 pár légcsavar
• 65W hordozható töltő
• Védőborítás
• Tartalék távirányító kar

Miben más a Mavic 3 Pro, mint a Mavic 3 Classic vagy a korábbi Mavic 3? A Mavic 3 Pro három objektívet tartalmaz, nem úgy, mint a duplakamerás Mavic 3 vagy az egykamerás Mavic 3 Classic, így a legextrémebb filmes igényeket is kielégíti.
Mavic 3 Pro Mavic 3 Classic Mavic 3
Mavic 3 Pro: 958 gramm
Mavic 3 Pro Cine: 963 gramm
895 gramm 907 gramm
4/3 CMOS Hasselblad kamera
1/1,3 hüvelykes CMOS, közepes telekamera
1/2 hüvelykes CMOS, telekamera
4/3 CMOS Hasselblad kamera

4/3 CMOS Hasselblad kamera
1/2 hüvelykes CMOS, telekamera

Hasselblad kamera: 5,1K/50fps
Telekamera / közepes telekamera: 4K/60fps
5,1K/50fps
DCI 4K/120fps
5,1K/50fps
DCI 4K/120fps
43 perc repülési idő 46 perc repülési idő 46 perc repülési idő
DJI O3+: Akár 15 km FCC
1080p/60fps élő közvetítés
DJI O3+: Akár 15 km FCC
1080p/60fps élő közvetítés
DJI O3+: Akár 15 km FCC
1080p/60fps élő közvetítésPáratlan háromkamerás, csúcstechnológiás képalkotás

Egy kamerás drón, három objektív és végtelen fantázia. A Mavic 3 Pro háromkamerás rendszere a többféle fókusztávolságnak köszönhetően még gazdagabb filmezési tárházat biztosít, és sokféle jelenetre alkalmas képességeivel nagyszerű eszköze lehet a kreativitásnak. A különböző fókusztávolságok között a kijelző megérintésével lehet váltani, így a különböző jelenetekhez szükséges eltérő kompozíciós stílusok könnyedén elérhetők. A hatékonyabb, háromkamerás légi fotózás inspirációval párosulva zseniális alkotásokat eredményezhet.
 
4/3 CMOS, Hasselblad kamera 1/1,3 hüvelykes CMOS, közepes telekamera 1/2 hüvelykes CMOS, telekamera
24 mm-es ekv.
f/2,8 – f/11 
20 MP
70 mm-es ekv.
3x optikai zoom
f/2,8
48 MP
166 mm-es ekv.
7x optikai zoom
28x hibrid zoom
f/3,4
12 MP

Hasselblad kamera, hatalmas részletesség

A Mavic 3 Pro a Mavic 3 sorozat 4/3-os CMOS érzékelőjű Hasselblad kameráját örökölte, ezért ez a következő lépést jelenti a professzionális alkotáshoz. A Hasselblad kamera támogatja a 12 bites RAW-fotók készítését, akár 12,8 fokozatú natív dinamikatartománnyal, ami felejthetetlen képi részletek bemutatására képes. Mivel a Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) pontosan adja vissza az emberi szem által érzékelt színeket, ezért nehézkes utómunka vagy a színek bonyolult előbeállítása nélkül is lenyűgöző felvételeket készíthetsz.Professzionális videoparaméterek
 
5,1K/50fps
HLG
DCI 4K/120fps
Éjszakai felvételek
10-bites D-Log
Hyperlapse

Az új 10 bites D-Log M színmód akár egymilliárd szín rögzítésére is képes. Még a nagy kontrasztú jelenetekben, például napfelkeltében és naplementében is természetes, finom részletességű színátmeneteket biztosít a teljes spektrumú vizuális élmény érdekében. Emellett a D-Log M üzemmód csökkenti a színértékelés nehézségeit, így nagy mértékben elősegíti a hatékony utómunkát a minőség és a kép tisztaságának csökkenése nélkül. A Mavic 3 Pro Cine verzió széleskörű lehetőségeket kínál a professzionális alkotók számára. Mindhárom kamera támogatja az Apple ProRes 422 HQ, az Apple ProRes 422 és az Apple ProRes 422 LT kódolási szabványokat. A professzionális forgatások további megkönnyítése érdekében beépített 1 TB-os SSD-vel és 10 Gbps-os Lightspeed adatkábellel is rendelkezik a Mavic 3 Pro Cine verzió.

70 mm-es, közepes telekamera, dinamikus kompozíciós lehetőségek 
A közepes telekamera sokféle téma és jelenet esetében jól használható. Csökkenti a mélységélességet, ezzel kiemeli a témát, és erőteljes vizuális súlypontot hoz létre, ezáltal a kameramozgás egyedi térérzetet ad. Csak koncentrál az ihletett pillanatokra, és engedd, hogy a Mavic 3 Pro a szemed előtt adja elő a fény és árnyék muzsikáját.

166 mm-es telekamera; zoomolásra tervezve
A továbbfejlesztett teleobjektíves kamera nagyobb felbontással és szélesebb, f/3,4 rekeszértékkel rendelkezik. Támogatja a 4K/60fps videofelvételek rögzítését 7x-es optikai zoommal, valamint 12 MP-es fotókat készít. A hibrid zoom akár 28x-os nagyításra is képes. Használd a zoomot, és merülj el a gazdag képi részletekben.

4K/60fps, kreatív telefotózás, szabadon
Ne kockáztasd a közeli repülést. Könnyedén megfigyelheted az állatokat távolról, anélkül, hogy megzavarnád őket, illetve biztonságosan felderíthetsz hófödte hegyeket és épületeket, és kiváló minőségű légi felvételeket készíthetsz hatékonyan, aggodalmak nélkül.

Meghosszabbított repülési idő
A Mavic 3 Pro akár 43 perc repülési időt biztosít, így nagyobb önbizalommal és messzebbre repülhetsz, és kevesebbet kell az akkumulátor töltöttségi szintje miatt aggódnod. A repülési útvonal megtervezéstől a felvételek komponálásáig valamennyi műveletet egyetlen repülés alatt elvégezhetsz.

Minden irányú akadályérzékelés, APAS 5.0
A Mavic 3 Pro biztosítja, hogy biztonságosan repülj és nyugodtan filmezz. Nyolc széles látószögű vizuális érzékelő és egy nagy teljesítményű vizuális számítási rendszer gondoskodik arról, hogy a drón minden irányban pontosan érzékelje az akadályokat, és megtervezze a biztonságos repülési útvonalat azok elkerülésére.

Csúcstechnológiás videóátvitel
A DJI O3+ akár 15 km-es videoátviteli távolsággal rendelkezik, ami stabil jelet és koherensebb kameraképet garantál. Képes 1080p/60fps HD élő adást nagy képfrekvenciával továbbítani, aminek köszönhetően a Mavic 3 Pro érzékenyebb a vezérlésre, és vibrálóan eleven videót küld a monitorra.

Waypoint Flight – útvonalrepülés
A Waypoint Flight funkció fokozza az automatikus repülés élményét. A Mavic 3 Pro a felhasználó által előre beállított útpontok alapján automatikusan megtervezi a repülési útvonalat, és azt képes pontosan, akár többször is berepülni.

Cruise Control – Sebességtartó automatika
A Mavic 3 Pro drón úgy is beállítható, hogy a botkormányok folyamatos nyomása nélkül repüljön bármilyen irányba. Így a hosszú távú repülés könnyedén végrehajtható, és a kamera egyenletesebb mozgása érdekében kiküszöbölhető a kézi vezérléssel járó sebességingadozás is.  

Továbbfejlesztett visszatérés funkció
A fejlett visszatérés minden repüléshez elegáns befejezést biztosít. A továbbfejlesztett automatikus visszatérés funkció lehetővé teszi, hogy Mavic 3 Pro önállóan meghatározza a kiindulási ponthoz vezető hatékony és biztonságos visszautat. A fejlett és a hagyományos visszatérés funkció előnyeit ötvözve a Mavic 3 Pro könnyedén ki tudja kerülni a visszaút során elé kerülő akadályokat.

FocusTrack üzemmód
A Hasselblad kamera és a Mavic 3 Pro közepes telekamerája támogatja a FocusTrack funkciót, ami magában foglalja az ActiveTrack 5.0, a Spotlight és a Point of Interest funkciókat; a drón így stabil tárgykövető videofelvételek készítésére képes több irányban.

QuickShots üzemmód
A QuickShots segítségével a Mavic 3 Pro olyan professzionális kameramozgások végzésére képes automatikusan, mint pl. Dronie, Rocket, Circle, Boomerang, Helix vagy Asteroid. Így te csinálhatsz bármilyen tevékenységet, a drón elkészíti rólad a kívánt felvételt.

MasterShots üzemmód
Az egyetlen érintéssel bekapcsolható MasterShots funkció segítségével a Mavic  Már ezzel sem kell foglalkoznod.

Panoráma üzemmód
A Mavic 3 Pro képes önállóan összeállítani egy 100 MP-es, veszteségmentes panorámafotót, így még lélegzetelállítóbb módon képes megörökíteni a tájat.Nagy sebességű QuickTransfer jelátvitel
Gyorsan, a távirányítóval való összekapcsolás nélkül is átviheted a fényképeket és videókat az okostelefonodra.

LightCut
Amennyiben a Mavic 3 Pro drónt vezeték nélkül a LightCut mobilalkalmazáshoz csatlakoztatod, a telefonon megtekintheted a videók gyors előnézetét, és a mesterséges intelligencia segítségével egy érintéssel szerkesztheted a felvételeket azok letöltése nélkül, amivel tárhelyet spórolhatsz a telefonon. Próbáld ki a MasterShots-hoz készült sablonokat, és készíts lenyűgöző, lélegzetelállító légi videókat egyszerűen.
 
Szerkesztés egyetlen érintéssel Számtalan sablon légi felvételekhez Vezeték nélküli kapcsolat
A LightCut képes felismerni a felvételeken belüli témákat, majd automatikusan szerkeszti azokat, és 4K/60fps videókat készít. Képes továbbá speciális sablonok segítségével a MasterShots klipek tagolására, és ebből videók készítésére azonnal. A kiugróan művészi alkotásokhoz válassz számos kreatív sablon közül – például dinamikus tilt-shift hatást, vagy az égbolthoz tökéletesen illeszkedő zenét és effektusokat. Csatlakozz vezeték nélkül a Mavic 3 sorozatú drónokhoz Wi-Fi-n keresztül, ezáltal a gyors előnézet és az automatikus szerkesztés használatával úgy tudsz tárhelyet spórolni a telefonodon, hogy ehhez a felvételeket nem kell letölteni a drónról.
 

Technikai adatok

Felszállótömeg 895 g
Méretek (összehajtva) 221×96.3×90.3 mm
Méretek (szétnyitva) 347.5×283×107.7 mm
Átmérő 380.1 mm
Maximális emelkedési magasság 8 m/s (S mode)
Maximális süllyedési sebesség 6 m/s (S mode)
Maximális repülési sebsség 19 m/s (S mode)
Maximális szolgálati csúcsmagasság 6000 m
Maximális repülési idő 46 perc
Maximális függeszkedési idő 40 minutes
Maximális hatótávolság 30 km
Maximális szélállóság 12 m/s
Maximális állásszög 35° (S mode)
Maximális szögsebesség 200°/s
Üzemi hőmérsékleti tartomány -10° és 40° C között
GNSS GPS + Galileo + BeiDou
Függeszkedési pontosság ±0.3 m
Belső tárhely 8 GB
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények és értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók

Akik ezt a terméket választották, még ezeket a kiegészítőket is hasznosnak találták:

DJI Mini 3 Pro drón szett DJI RC távirányítóval

Jelenleg nincs raktáron
419.600 Ft 411.940 Ft (324.362 Ft + ÁFA)

DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett DJI RC távirányítóval

6 db van raktáron
422.980 Ft 336.900 Ft (265.276 Ft + ÁFA)

DJI Mini 2 SE Fly More Combo

11 db van raktáron
213.990 Ft 203.790 Ft (160.465 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

DJI Mavic 3 Classic drón szett DJI RC távirányítóval

Utolsó 3 db van raktáron
787.800 Ft 722.000 Ft (568.504 Ft + ÁFA)

DJI Mavic 2 Enterprise Zoom felmérő drón szett

Utolsó 1 db van raktáron
862.000 Ft 660.000 Ft (519.685 Ft + ÁFA)

DJI Mavic 3 Classic drón szett

Utolsó 2 db van raktáron
719.800 Ft 659.000 Ft (518.898 Ft + ÁFA)