Barion Pixel
Amennyiben hozzájárulsz a sütik használatához, kattints a RENDBEN gombra. Részletes információ: Adatvédelmi tájékoztató
RENDBEN
Kategóriák
Ingyenes kiszállítás
50.000 Ft fölötti rendelés esetén
1 napos kiszállítás
Raktáron lévő termékeket 1 munkanapon belül szállítjuk
Valós raktárkészlet
A termékeket nem külső, hanem saját raktárból küldjük
AGR A22 RTK Permetező drón Starter Combo
6.165.619 Ft
4.999.999 Ft (3.937.007 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 19%
Mennyiség:

AGR A22 RTK Permetező drón Starter Combo

6.165.619 Ft
4.999.999 Ft (3.937.007 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 19%
Mennyiség:
Raktárkészlet: Utolsó 1 db van raktáron
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Szállítási díj, ha csak ezt rendeled: Ingyenes
Cikkszám: AGR-A22-Starter
Szerezhető hűségpontok: 33334
Gyártó: AGR
• 22 Liter kapacitás
• Ütközésgátló és talajkövető radar
• Gyors töltés akár 20 perc alatt
• RTK pontosság
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás


AGR - Új tényező a precíziós mezőgazdálkodás világában

Az elmúlt évtizedben jelentős változások történtek a mezőgazdaságban alkalmazott technológiában, egyre elterjedtebbé vált a precíziós mezőgazdálkodás szemlélete és okkal: A rendszeresen végzett drónos felméréseknek köszönhetően időben azonosíthatók a kultúrnövények egészségügyi és tápanyag ellátási problémái, a gyomosodás, valamint a kártevők jelenléte. A felmérések kiértékeléséből pontos növényvédőszer kijuttatási tervek készíthetők. Ezáltal már nem kell szükségtelen terhelésnek kitenni az egészséges növényzetet és hektoliternyi vegyszert szétszórni a parcellákon, elegendő mindössze a beavatkozást igénylő területekre célzottan, kis mennyiségben kijuttatni az anyagot. Ebben segítenek a mezőgazdasági permetező drónok, amelyek költséghatékonysága szemmel látható. A precíziós munkavégzésre átállt mezőgazdasági vállalatok megfigyelhető hozamnövekedést és a költségek csökkenését tapasztalták már rövid távon is. Az AGR új, megfizethető, ám nagy teljesítményű drónjai ideális választást jelentenek, bármekkora területen is gazdálkodjunk.Klasszikus dizájn, megnövelt hatékonyság
Az AGR eddigi legnagyobb kapacitású drónja a már bizonyított kialakítást követi. Nagy nyomású fröccsöntéssel formázott, egyetlen alkatrészből álló üvegszálas megerősítésű váza lehetővé teszi akár 22 kilogramm hasznos teher levegőbe emelését. Az újratervezett T profilú fúvóka elrendezés új szintre emeli a kijuttatási hatékonyságot. Az innovatív AG3Pro intelligens fedélzeti vezérlőrendszerrel felszerelt drón megfizethető áron nyitja meg a precíziós gazdálkodás lehetőségeit bárki számára.
 

Főbb jellemzők:

 • 22 literes kapacitás
 • 8 liter / perc áramlási sebesség
 • Akár 8 méter szórásszélesség
 • Radaros domborzatkövetés és akadálykerülés
 • Kettős FPV kamera
 • Gyors töltés akár 20 perc alatt

A csomag tartalma:

 • AGR A22 permetező drón
 • Távirányító
 • Küldetéstervező szoftver
 • USB kábelek
 • Magyar leírás és CE + MATE tanúsítvány

A Starter Combo ezen felül az alábbiakat tartalmazza:

 • 4 db intelligens akkumulátor
 • 1 db akkumulátor töltő

AG3Pro Intelligens repülésvezérlő rendszer
Az integrált vezérlő rendszer moduláris, kábelek nélküli kialakításának köszönhetően könnyebb és ellenállóbb lett elődeinél. A drón teljes mértékben megfelel az IP67-es védelmi besorolásnak, azaz teljesen por és vízálló alaplappal rendelkezik. Stabil és megbízható aritmetikája lehetővé teszi a későbbiekben megjelenő bővítő modulok gondtalan beépítését.


Négyféleképpen szabályozható dózis

Az A22 négy különböző dózisállítási opciót kínál, hogy minden esetben alkalmazkodni tudjon a feladathoz.
Manual mode: A legegyszerűbb üzemmód, tetszőleges tömegárammal gombnyomástól gombnyomásig permetez a drón.
Speed mode: Sebességarányos permetező üzemmód, a maximális tömegáram beállítása után a drón a repülési sebességével arányos mértékben permetez.
Accuracy mode: A leggyakrabban alkalmazott kijuttatási mód, melyben hektárra vetítve adhatjuk meg, hogy milyen mértékű legyen a kijuttatás (ml/Ha)
Normal mode: Egyszerűbb üzemmód, melyben megadhatjuk a percenkénti tömegáramot (ml/perc), a drón folyamatos permetezés mellett juttatja ki a hatóanyagot.

Pontos akadálykerülés, nagyobb repülésbiztonság
Az AGR A22 beépített milliméteres hullámhosszú radarjával magas precizitással képes követni a munkaterület domborzatát, így bármilyen terepen bevethető, legyen az alföldi kukorica tábla, szőlő sorok valahol a Balaton-felvidék dombjai közt, vagy akár egy teraszos kialakítású rizsföld. A talajkövetés mellett a drón fedélzeti radarjai látják el az ütközésgátlás és akadálykerülés feladatát is. Utóbbi funkció a területnek megfelelően testreszabható. Kiválaszthatjuk, hogy akadály érzékelése esetén a drón megálljon, vagy esetleg automatikusan kikerülje azt és folytassa a munkát.Kettős HD FPV kamera - pozicionálás és munkafolyamat követés

Az AGR A22 nagy felbontású élőképet továbbító, kettős FPV kamerarendszerrel kerül szállításra. Az applikációban egyetlen kattintással válthatunk a térképnézet, valamint a kamerák élőképe között. A kamerák egyike egyenesen előre néz, amellyel folyamatosan nyomon követhetjük a drón útját míg a másik, függőlegesen lefelé néző kamera a pozicionálásban segít. Így nincs szükség GNSS vevőre a munkaterület kézi kijelölésére, hiszen a drón képes önállóan felvenni a terület sarokpontjainak koordinátáit. Az integrált rendszerrel rengeteg időt és anyagi ráfordítást spórolhatunk meg.Intelligens távirányító beépített kijelzővel
Az A22 intelligens távirányítója előre telepített applikációval könnyíti meg az operátor munkáját. Nincs szükség külön eszköz csatlakoztatására, a küldetés tervezés és irányítás a beépített nagy fényerejű 5.5" in kijelzőn történik. Az applikáción keresztül valós időben követhető a munkavégzés, valamint a telemetria rendszeren keresztül információt szolgáltat a drón repülési adatairól, az akkumulátor állapotáról, valamint a permetezés folyamatáról. Lehetőség nyílik kézi vezérléssel történő repülésre, két pont közötti útvonal követésére, de könnyedén készíthetünk repülési terveket akár sokszög alakzatú parcellákhoz is. A rendszer önállóan optimalizálja a munkafolyamatot, a drón képes visszatérni és folytatni a küldetést, ha az valamilyen oknál fogva megszakad.Az intuitív AGR küldetéstervező applikáció számos innovatív funkcióval rendelkezik, melyeknek köszönhetően könnyedén optimalizálható a munkafolyamat még akadályokkal tűzdelt földterületeken is.​ Az AGR saját fejlesztésű küldetéstervező mobil applikációja teljes mértékben alkalmazkodik az egyedi igényekhez. Lehetőséget nyújt a terület kijelölésére a távirányító koordinátáinak felvételével, a drón koordinátáinak felvételével, továbbá képes együttműködni RTK bázisállomásokkal és kézi plotterekkel, valamint támogatja a térkép felületen történő terület rajzolást. A kijelölt munkaterületen egyedülálló módon megadhatók az ismert akadályok koordinátái, illetve négyzet, kör, vagy poligon formában felrajzolhatók azok a területek is, amelyeket a gépnek el kell kerülnie, vagy amelyek fölött meg kell szakítania a permetezést. A küldetéstervezés elengedhetetlen része a repülési és kijuttatási paraméterek beállítása. Minden beállítás és paraméter az applikációból vezérelhető az adott terület és növényfajta követelményeinek megfelelően.

Az sem jelent gondot, ha esetenként megszakad a munkafolyamat. A drón küldetéstervezője támogatja a töréspont rendszert, azaz amennyiben kiürülne a tartály, vagy lemerülne az akkumulátor, a drón felveszi az utolsó pozíciójának koordinátáit, hogy akkumulátorcsere, vagy tartálytöltés után pontosan ugyanott folytassa feladatát, ahol az megszakadt. A felhőszolgáltatásnak köszönhetően a rendszer elmenti a küldetések adatait, így azok bármikor megismételhetők újratervezés nélkül.

Az applikáció flottakezelő platformként is funkcionál. Segítségével nyomon követhetjük gépeink műszaki állapotát, karbantartási szükségleteit, valamint figyelemmel kísérhetjük az akkumulátorok töltési folyamatát, akár cellákra lebontva. 

Hatékony akkumulátortöltés, hosszabb élettartam

Intelligens akkumulátorkezelő rendszerének köszönhetően az A22 akkumulátorai akár 20 perc alatt menetkészre tölthetők. Az akkumulátor töltöttségi állapota és a cellák feszültsége, vagy az esetleges karbantartási szükségletek kijelzése az applikációból követhető. A drón üzemeltetése mellett az A22 akkumulátorai power bank-ként is felhasználhatók, amelyről megoldható a távirányító, vagy akár az RTK bázisállomás áramellátása is. Az AGR gyorstöltővel akár 4 akkumulátor is tölthető egyidejűleg, hogy megszakítás nélkül haladhasson a munka.

26 literes vetőmag és műtrágya tartály hatékony szóróberendezéssel
Az AGSpreader légi kijuttatású szóróberendezése egyenletesen képes kijuttatni a területre a szemcsés állagú vegyszereket, vagy akár vetőmagokat is 6 méteres szórás szélességben. A tartályba maximálisan 0.5-1.5mm szemcseméretű anyagok tölthetők, amelyeket a drón 5 kg / perces sebességgel juttat ki.

Az AGR A22 egy valóban sokoldalú, hatékony és nem utolsó sorban megfizethető, teljeskörű mezőgazdasági drónos megoldás.

Nincs elérhető leírás.

Technikai adatok

Méretek 1200x1191x570 mm
Üres tömeg 19 kg
Maximális felszállótömeg 49.5 kg
Cseppméret 80-250 μm
Tömegáram 1-8 L / perc
Szórás szélesség 3-8 m
Hatótávolság 2000 m
Maximális repülési magasság 30 m
Akkumulátor tömeg 8.5 kg
Akkumulátor méretek 290x236x116 mm
Töltési idő 15-40 perc
Töltési teljesítmény 2400 W

Vélemények és értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók

Akik ezt a terméket választották, még ezeket a kiegészítőket is hasznosnak találták:

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

Jelenleg nincs raktáron
183.190 Ft 138.310 Ft (108.906 Ft + ÁFA)

DJI Mini 2 SE Fly More Combo

8 db van raktáron
213.990 Ft 186.900 Ft (147.165 Ft + ÁFA)

DJI Mini 2 SE

5 db van raktáron
149.990 Ft 124.990 Ft (98.417 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

AGR A22 RTK Permetező drón 22 literes tartállyal

Utolsó 1 db van raktáron
3.999.999 Ft (3.149.606 Ft + ÁFA)

DJI Agras T10 permetező drón

Jelenleg nincs raktáron
3.614.900 Ft (2.846.378 Ft + ÁFA)

DJI Agras T30 permetező drón

Jelenleg nincs raktáron
6.465.900 Ft (5.091.260 Ft + ÁFA)